Bölümümüz öğretim görevlilerinden Oya Gümüşkaya Bradley, 23-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Güney Avustralya’da gerçekleşen ACORN-ASIORNA Konferansı’na katılmıştır. Kendisi “The Impact of Obesity Surgery on Psychosocial Health, Qualitative Research” başlıklı bir sözel sunum, “The Effect of Oral Honey and Water up to Two Hours Before Surgery on Postoperative Nausea and Vomiting, Pilot Findings” başlıklı bir poster sunum yapmıştır. Ayrıca Oya Gümüşkaya Bradley 28 Mayıs -1 Haziran 2018 tarihleri arasında Avustralya Newcastle Üniversitesi’nde konuk akademisyen olarak bulunmuş, Newcastle Üniversitesi ve bağlı sağlık kuruluşları ile ortak araştırma projeleri ve uluslararası öğrenci danışmanlığı çalışmalarını başlatmıştır.