Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonunun Yeditepe Üniversitesi Temsilcileri ile SANİTAS kulubü kanser haftasına farkındalık yaratmak için Kalp Sağlığı Haftası Etkinliği düzenlemişlerdir. Etkinlik 9 Nisan 2019 salı günü Rektörlük binası önünde gerçekleşmiştir. Öğrencilerimiz kalp damar hastalığının tanımı, kalp krizi belirti, bulguları, kalp damar hastalıklarında hemşirenin rolleri ve kalp damar sağlığını korumak için yapılacaklar ile ilgili detaylı bilgi içeren broşürler hazırlayıp dağıtmışlar ve toplamda 85 öğrenciye danışmanlık ve bilgilendirme yapmışlardır. Ayrıca dikkat çekici bir diğer aktivite olarak her kanser türünü temsil eden kurdeleler yapıp dağıtarak farkındalık kazandırmaya çalışmışlardır. Bu etkinlik için büyük bir özveriyle çalışan öğrencilerimizi kutlar, toplum sağlığını geliştirmeye yönelik bu çabalarından dolayı tebrik ederiz.