Ataşehir Celal Yardımcı İlköğretim Okulu ile gerçekleştirilen projeler:

• "Ben de Varım Projesi"
    • Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Celal Yardımcı Ortaokulu Kaynaştırma Sınıfı öğrencileri ile Halk Oyunları çalışmaları yapılarak 11 Mayıs 2017 tarihinde gösteri gerçekleştirilmiştir.
    • Proje Ortakları: Yeditepe Üniversitesi – Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu

• "Süper Palsi Projesi"
    • Üniversiteli gönüllülerin serebral palsiyi yaşayarak öğrenmesini, çocuklarla birlikte vakit geçirmelerini, sosyal aktiviteler yapmalarını ve aile ve çocuk iş birliği ile çocukların sosyal-toplumsal yaşama katılımlarını geliştirebilmek için fırsatlar yaratmak amacıyla Yeditepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ve diğer bölümlerden öğrencilerin katılımı ile hayata geçirilmiş bir sosyal sorumluluk projesidir.

• Kadıköy Belediyesi ile üniversitemiz arasındaki protokole erişmek için tıklayınız.
    • Kadıköy Belediyesi ile üniversitemiz arasındaki protokol ile engellilik ve toplumsal hayata katılım, istihdam alanlarının topluma hizmet çalışmaları sürdürülmektedir.
    • Proje Ortakları: Yeditepe Üniversitesi – Kadıköy Belediyesi