Sevgili Öğrencilerimizin Dikkatine,

2021-2022 Güz Dönemi Stajlarıyla İlgili Hemşirelik Bölüm Başkanlığı Duyurusu

-Her bir stajın devamsızlık hakkı sylabusta belirtildiği üzere %20’dir (2 gün). Bu sürenin aşılması durumunda telafi stajına kabul edilmeniz mümkün değildir, FA ile dersten kalmanız söz konusudur.

-Telafi stajı için (devamsızlık hakkı olan 2 günün aşılması durumunda) sadece pandemi dönemine özgü kabul edilen gerekçeler; COVID-19 nedeniyle izolasyona alınma, ağır hastalık durumlarının raporlanması, ameliyat olma durumu (raporlu), staj için heyet raporunu alamama, birinci derecede yakının kaybı. Bu sayılan gerekçeler dışında bir mazeret kabul edilmemektedir.

-Heyet raporunun alınarak stajlara başlanması için son tarih 19.11.2021 dir. Bu tarihten sonra telafi stajı için öğrenciler kabul edilmeyecektir.

-Mazeretlerin bildirilmesi için whatsapp hatları çok sık, zamansız kullanıldığından ve takibi zor olmasından dolayı artık STAJ GÜNÜNDEN EN GEÇ 1 GÜN ÖNCE yeditepehemsirelikk@gmail.com mail adresine öğrencinin adı, soyadı, öğrenci numarası, hangi stajda devamsızlık kullandığı, devamsızlık nedeni, hasta ise raporu, izolasyonda ise bunu gösteren belge ve revire bildiriminin yapılması gerekmektedir. Mail adresleri kontrol edilerek devamsızlıklar hakkında bilgi alınacak olup whatsapp üzerinden yazılan gerekçeler dikkate alınmayacaktır.

Konu oldukça hassas olup bu dönemi sorunsuz sürdürebilmeniz yönünden özen göstermeniz gerekliliği önemle duyurulur.

Hemşirelik Bölüm Başkanlığı