8-10 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşen 4. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi’nde (IHSLC 2021) bölümümüz mezun öğrencilerinden Yağmur Orta “The Attitudes of Individuals Who Regularly Exercise in the COVID19 Pandemic”, Duygu Dirlik“Coronavirus Fear Level Of Individuals Attending Online Yoga Class In Covid-19 Pandemic”, İdil Danacı “Comparison Of Female Athletes Who Can And Cannot Return To Basketball During The Pandemic Period”, Bahar Kara “Investigating the Correlation Between Patellofemoral Pain and Pes Planus in a Private University Students” ve Yunus Emre Can “Investigation of the Relationship Between Physical Activity  Level and Stress Level In Male Health Professionals Working Actively In COVID-19 Pandemic Process” başlıklı çalışmalarını online olarak başarıyla sunmuşlardır.

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ MEZUN ÖĞRENCİLERİ ÇALIŞMALARINI 4. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ VE YAŞAM KONGRESİ’NDE BAŞARIYLA SUNDULAR