Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak COVID-19 Pandemisinin hayatımıza etkilerinin tartışılması amacıyla “Pandemi, Sosyal İzolasyon ve Toplum Sağlığına Etkileri” adlı sanal sempozyum 3 Şubat 2021 tarihinde düzenlenmiştir. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Hediye Arslan Özkan’ın yaptığı, “Pandeminin Yaşamımıza Getirdiği Değişikler” ve Prof. Dr. Şenay Uzun, Doç. Dr. Filiz Arslan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Pandeminin Yaşamımızın Diğer Alanlarına Etkileri” panelleri 2 oturum olarak gerçekleştirilerek “Toplum Ruh Sağlığına Etkileri”, “Kronik Hastalıkların Yönetiminde Değişimler”, “Yaşlılarda Sosyal İzolasyonun Etkileri”, “Kadın Sağlığı, Gebelik, Doğum ile ilgili Sorunlar”, “Çocuklarda Sosyal İzolasyonun Etkileri”, “Sağlık Çalışanlarının Yaşadığı Sorunlar” ve “Öğrenci Gözüyle Pandeminin Etkileri” konu başlıkları ile Dr. Öğretim Üyesi Işıl Işık, Dr. Öğretim Üyesi Sevim Şen, Arş. Görv. Emir Avşar, Hem. Begüm Arık, Uzm. Hem. Tuğçe Atak Meriç, Uzm. Hem. Sibel Afacan ve 4. Sınıf öğrencisi Hülya Nuray Bayraktar, katılımcılara konuları ile ilgili güncel bilgi paylaşımı yapmışlardır. Sempozyum 160 kişinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Başta sempozyum düzenleme kurulu başkanı Sayın Prof. Dr. Hediye Arslan Özkan ve tüm düzenleme kurulu üyelerine teşekkür ederiz.