Üniversitemizin Genel Sekreteri Sayın Dr. Öğr. Üyesi H. Mücahit ŞİŞLİOĞLU'nun katılımıyla dış paydaşlarımızın bölüm öğrencilerimiz hakkındaki görüşleri, stajların verimliliğinin değerlendirilmesi ve süpervizörlerimizin bölümümüz akademik kadrosunda yer alan hocalar ile tanışabilmesi adına "Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü-Sektör Buluşması Etkinliğimiz" 19 Aralık 2018 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Diş Polikliniği'nde gerçekleştirildi.

"Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü-Sektör Buluşması Etkinliğimiz"e katılan kurumlarımız Bostancı Tıp Merkezi, Care Oyun Akademisi, Eksen Sağlık Bakım, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezi, Fzt. Ebru Yurga, Kardeş Rehabilitasyon Merkezi, KRM-Koşuyolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Meva Hasta ve Yaşlı Bakımevi, PT Academy, Sancaktepe Fizyoetik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi Hastanesi oldu.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü