Sevgili Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimiz,

COVID-19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından 16 Mart 2020 tarihinde ara verdiğimiz öğretimimize, 23 Mart 2020 (bugün), saat: 09.00 itibariyle uzaktan eğitim sistemine bölüm akademik ders programımıza göre başlamış bulunmaktayız. Programımızda yer alan tüm derslerimizin işleyişi kesintisiz, etkin ve sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmiştir. Bu geçiş sürecinde yüksek motivasyon ve iş birliği ile canla başla çalışan tüm öğretim elemanlarımız, asistanlarımız ve öğrencilerimize sabırları ve destekleri için sonsuz teşekkür ederiz.

Uzaktan eğitim sürecimiz bölüm akademik programımıza göre devam etmektedir. Tüm öğrencilerimizin ders programlarını hassasiyetle takip etmeleri bu bakımdan önem arz etmektedir.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü