Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri yürüttükleri eğitim öğretim faaliyetlerinin kalite ve sürdürülebilirliğinin artırılması misyonuna yönelik etkin ve özverili çalışmaları ve bu çalışmalara üniversite yönetimimizin büyük desteği sonucunda SABAK (Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) tarafından akreditasyon almaya hak kazanmışlardır.

Akreditasyon belgelerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL, Dekan ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar ÖZTEZCAN,  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal Subaşı ile Covid-19 nedeniyle kısıtlı sayıdaki akademisyenimizin katıldığı sade bir törenle SABAK yönetim kurulu üyeleri tarafından bölüm başkanlarımıza verilmiştir.