► Beslenme ve Diyetetik Bölümü

► Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

► Hemşirelik Bölümü

Ortalama insan ömrünün uzamasına ve hızla artan bilgi birikimine paralel olarak, sağlık sektöründe var olan mesleklerin iş yükü artmakta, yeni iş ve meslek alanları ortaya çıkmaktadır. Sağlık hizmetlerinin vazgeçilmezliği ve giderek daha karmaşık bir hal almasının doğal sonucu olarak, önümüzdeki yıllarda tüm sağlık mesleklerinin önemi daha da artarak, mesleklerdeki çeşitlenme sürecektir. Bu gerçeklerden hareketle kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesi, ülkemizde ve dünyada sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu önemli alanlarda evrensel bilgi ve becerilerle donatılmış nitelikli sağlık insan gücü yetiştiriyor.

4 yıllık İngilizce lisans eğitimi veren bölümlerimizin programları hazırlanırken bir yandan ülkemizin sağlık sektörü ve epidemiyolojik gerçekleri ile uyumlu olmasına diğer yandan da uluslararası akreditasyon kurumlarının öngördüğü ilkelere uygun olmasına özen gösteriyoruz. Mezuniyet sonrası eğitimlerini daha da ileri götürmek isteyen veya akademik kariyeri hedefleyen öğrencilerimiz için her üç bölümümüzde yüksek lisans programları sunuyoruz. Öğrencilerimiz, hem fakültemizin farklı bölümlerinde hem de diğer fakültelerin kendi meslekleri ile ilgili bölümlerindeçift anadal ve yan dal yaparak iş hayatına bir adım önde başlayabiliyorlar.

►Dekan Mesajı

►Akademik Kadro